کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابهای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزهترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابهای نیازی به منقل و دود ندارید و با روشهای آسان تری در منزل میتوانید آن را تهیه کنید و در انواع وعدههای غذایی ناهار یا شام میتوانید سرو کنید.
مواد لازم
- 750 گرم گوشت چرخ کرده
- 4 عدد گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری سماق
- روغن
- 6 عدد فلفل کبابی
- نمک و فلفل و زردچوبه
- 2 عدد پیاز
دستور العمل
- ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
- با گوشت مخلوط کنید و نمک و ادویهها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
- کف تابه را چرب کنید و گوشت را در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتیمتر پهن کنید.
- سطح گوشت را کاملا صاف کنید.
- کباب را به تکههای 4 سانتیمتری تقسیم کنید، بین کبابها فاصله بدهید.
- گوجهها را نصف کرده و روی کبابها بچینید.
- درب تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کبابها با آب خودشان بپزند.
- اگر با یک کاردک یا کفگیر کبابها را بچرخانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
- در 5 دقیقه آخر سماق را روی کبابها بپاشید و بگذارید کمیسرخ شود.
- در صورت تمایل فلفلها را در ده دقیق آخر به کبابها اضافه کنید.
- این کبابها را با کته و کره سرو کنید.